Verticale plateaulift parkeergarage

verticale plateaulift

Hoogte verschil parkeergarage

In het centrum van Sittard is een parkeergarage gerealiseerd door Laudybouw. Om een comfortabel toegang te kunnen verschaffen van de parkeer garage naar straat niveau is bij de entree een Liftforce verticale Plateaulift geplaatst. De opstelling is precies tussen de trappen van het trappenhuis gerealiseerd. Door de lift in dezelfde kleur te leveren als de trappen vormt dit een mooi geheel. De uitvoering is van een robuuste kwaliteit en is heel gebruiksvriendelijk. Door de lage bouwhoogte van de verticale plateaulift is een liftput niet nodig en dit scheelt weer veel bouwkundige kosten.

Veiligheid voor de verticale plateaulift

De belangrijkste veiligheden die zij toegepast zijn de toegangsdeuren die als saloondeuren werken bij het op en afrijden. Zodra de plateaulift vertrekt worden de deuren vergrendeld. Om knelgevaar te vermijden is onder het platform een knelplaat aangebracht die de lift in de dalende beweging laat stoppen zodra deze wordt ingedrukt. De besturing van de plateaulift is van het "vasthoud" type, zodra je de knop los laat of de noodstop bediend stopt de lift direct. Het platform en de oprit is voorzien van een antislip tranenplaat.

Foto's

Specificaties

Platform : 1400x1050 mm

Hefhoogte : 1000 mm

Toepassing : rolstoellift

Capactieit : 300 kg

Offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in een van onze liften, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Voor het gebruik van deze site is het nodig om cookies te accepteren. Als u de services van deze website gebruikt gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.