Onderhoud

Wij bieden verschillende servicecontracten aan. Dit is afhankelijk van de installatie, omgevingsfactoren, gebruiksfrequentie enz. Wij kunnen u hierbij uiteraard goed adviseren. Onze serviceafdeling zal zorg dragen voor een vakkundige aanpak. Vergeet niet dat u als eigenaar van de installatie verantwoordelijk bent voor goed onderhoud. Wij pretenderen dat dit bij LiftForce BV in goede handen is.

Wij beschikken over digitale logkaarten van alle door ons geplaatste liften. Hierdoor is het eenvoudig om te zien waneer er onderhoud gepleegd moet worden, wat de geschiedenis van de lift is en welke onderdelen zijn vervangen. Dit betekent dat als we naar uw lift komen kijken, we beslagen ten ijs komen. Dat kan veel onnodige kosten voorkomen.

Offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in een van onze liften, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Voor het gebruik van deze site is het nodig om cookies te accepteren. Als u de services van deze website gebruikt gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.