Plateautraplift Polar

polar

hefhoogte tot 8000mm, maximale hellingshoek 47 graden

Plateautraplift Curved

stratos referentie

Voor trappen met tussenbordes en / of trappen met bochten

Heef u een plateau traplift nodig?

Overal rolstoel toegang met een plateau traplift

Als er een trap trap de toegankelijkheid voor mensen met een rolstoel belemmerd, dan is de plateau traplift de beste oplossing. Zolang de lift niet in gebruik is neemt de lift in opgevouwen toestand slechts 230 mm in beslag. De rails worden aan de wand of aan aluminium staanders geplaatst. De plateau traplift werkt volledig automatisch, het plateau, de oprij kleppen en beschermarmen. De rolstoel gebruiker is dus niet afhankelijk van een begeleider.

Elke rechte trap met een hellings hoek van 15 - 47 graden is te overbruggen. Alle aandrijving is in de plateau traplift zelf verwerkt, dus er is geen aparte machineruimte voor de lift nodig.

Type oplossingen

Standaard leveren we een uitvoering met een draagvermogen van 300 kg, elektrische rolstoelen vallen dus ruimschoots binnen het hefvermogen. De hefsnelheid is met 150 mm per seconde snel te noemen. Met het gebruik van een frequentie regeling wordt het comfort verhoogt door een geleidelijke start en stop.

De Polar plateau traplift biedt een hefhoogte tot 8000 mm (8 meter) met een maximale hellingshoek 47 graden.

De Curved plateau traplift is er voor trappen met een tussenbordes en / of trappen met bochten. Deze lift is zowel aan de wand of aan de traptreden te bevestigingen.

Beide liften hebben diverse veiligheids voorzieningen om een veilig gebruik te verzorgen.

Contactgegevens

De Rolstoellift / LiftForce
Atoomweg 1
2421 LZ Nieuwkoop

info@derolstoellift.nl

Tel: 0172 499 333
Fax: 0172 499 444

Postadres
Postbus 74
2460 AB Ter Aar

Offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in een van onze liften, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Voor het gebruik van deze site is het nodig om cookies te accepteren. Als u de services van deze website gebruikt gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.