Platformlift bij optiek in Rotterdam

Platformlift opticien

Platformlift prijzen zijn voordelig

Sinds 1958 heeft Bart van Meurs Optiek in Rotterdam Zuid kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij streven ernaar de beste kwaliteit en service te leveren. Om die reden heeft van Meurs besloten om te kiezen voor de platformlift van Liftforce BV. Natuurlijk is ook de prijs van belang van de platformlift, de uitstraling en betrouwbaarheid. Een dergelijke lift is relatief voordelig en kan zonder grote bouwkundige voorzieningen eenvoudig ingebouwd worden. De optiek heeft in de kelder ook een afdeling waar het gehoor getest kan worden en eventueel een gehoortoestel aangemeten kan worden. Om de slechthorende mensen die vaak wat ouder zijn in de kelder te kunnen brengen is de platformlift een uitkomst. Zoals gezegd gaat de Service ver bij van Meurs. Wij hebben naar alle tevredenheid de lift opgeleverd en er wordt inmiddels veel gebruik van gemaakt.

Platformlift overal toepasbaar

De platformlift heeft een beperkte schachtkop van slechts 2200 mm en past dan ook netjes onder een standaard plafond hoogte van het pand. Door de grootvlak drukknoppen op de lift is het bedieningstableau overzichtelijk en ook te gebruiken voor mensen met beperkt zicht vermogen. De LED verlichting geeft goed zicht op de drukknoppen. Om de platformlift nog comfortabeler te maken voor de gebruikers hebben we een softstart- softstop toegepast en automatische deuropeners.

Foto's

Specificaties

Platform : 1500x1000 mm

Stopplaatsen : 2

Hefhoogte : 3000 mm

Schacht : blinde panelen en glas panelen

Deuren : volglas

 

Offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in een van onze liften, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Voor het gebruik van deze site is het nodig om cookies te accepteren. Als u de services van deze website gebruikt gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.