Platformlift in voormalige school

Platformlift vrijstaand

Toegankelijkheid met de Platformlift

Het bestuur van de stichting maakt zich sterk voor activiteiten gericht op belangenbehartiging, pleitbezorging participatie, emancipatie en integratie (burgerschap) van de hindostaanse gemeenschap. Door alle activiteiten die georganiseerd worden is het natuurlijk van belang ook iedereen toegang te kunnen bieden. Voor de oudere leden is daarom besloten om een platformlift bij Liftforce aan te schaffen. In overleg met een architect zijn de bouwkundige zaken in kaart gebracht, dit was vrij eenvoudig te realiseren.

Omschrijving platformlift

De platformlift heeft een beperkte schachtkop hoogte van slechts 2200 mm en is vrijstaand geplaatst. Door de grootvlak drukknoppen op de lift kan de lift door de leden van de stichting zelfstandig gebruikt worden, indrukken van de knoppen kan met de handpalm of elleboog. De LED verlichting geeft goed zicht op de drukknoppen. Om de platformlift nog comfortabeler te maken voor de gebruikers hebben we een softstart- softstop toegepast en automatische deuropeners.

Het eind resultaat is zeer positief ontvangen en de platformlift wordt inmiddels veelvoudig gebruikt.

Foto's

Specificaties

Platform : 1500x1000 mm

Stopplaatsen : 2

Hefhoogte : 4500 mm

Schacht : glas panelen

Deuren : volglas

Offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in een van onze liften, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Voor het gebruik van deze site is het nodig om cookies te accepteren. Als u de services van deze website gebruikt gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.