Plateaulift voor buiten, Badboot

Badboot

De BadBoot is een drijvend zwembad en event locatie gelegen in het centrum van Antwerpen. Dankzij het unieke karakter en aanbod van de locatie, genieten families, collega's, scholen of bedrijven van een ongezien aanbod in zowel zomer als winteractiviteiten. Om ook voor de mindervaliden toegang te verschaffen naar alle niveaus hebben we twee plateauliften buiten geplaatst.

Werking van de plateaulift

Het platform klapt automatisch op na gebruik zodat de plateautraplift nooit een obstakel vormt op de trap. Deze plateautraplift is speciaal geschikt gemaakt voor een buiten opstelling en beschikt over twee stopplaatsen. Doordat het platform aan de lange zijden ook een oprit heeft, de zogenaamde overhoekse toegang, kan men ook op de onderste stopplaats de plateaulift op rijden. Op elke stopplaats bevind zich een bedieningsconsole en tevens is er een op het bedieningstableau van de lift zelf. Met de sleutelbediening is ongeoorloofd gebruik uitgesloten. De veiligheidsarmen klappen zich binnen het platform op waardoor de kans op vandalisme beperkt wordt.

Veiligheid

  • Aan de gehele onderkant van het platform zit een knelplaat
  • Veiligheidsbeugels rondom
  • afrijbeveiliging middels opritten
  • opritten voorzien van contacten tegen knelgevaar
  • aan de voor- en achterzijden fotocellen die bij onderbreking de lift doet stoppen
  • onder beide opritten is er een knipperende led verlichting tijdens de rit
  • een geluidsignaal om omstanders te waarschuwen tijdens de rit
  • Een vang zorgt ervoor dat er in geval van kabelbreuk de lift gewoon stopt

Foto's

Specificaties

Capaciteit : 250 kg

Platform : 1050x800 mm

Hellingshoek : tot 45gr.

Opstelling : buiten

Hefhoogte : 3000 mm

Platform : automatisch opklapbaar

 

Offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in een van onze liften, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Voor het gebruik van deze site is het nodig om cookies te accepteren. Als u de services van deze website gebruikt gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.